Johanna agerar.

Nu lider skolan mot sitt slut. Imorgon nalkas det julavslutning, men innan det, tro det eller ej så ska jag agera! Jag ska spela teater på min engelskalektion. Vi har kollat på Pride and Prejudice. En otroligt bra serie på sex underbara och händelserika timmar. Filmen gör en lycklig men även avundsjuk.
   Min grupp som består av mig, Emma och Lollo ska spela upp en del ur serien där en man vid namn Mr. Collins friar till en dam vid namn Lizzie. Detta slutar i tragedi och hon ratar honom. Han blir förfärad. Vi ska spela Lizzies fnittriga småsyskon som pratar skit om Mr. Collins. Lollo ska stå för att spela den stirriga och gapiga mamman till Lizzie, Mrs. Bennet. Hon är helt hysterisk. Och Lollo gör hennes karaktär alldeles ypperligt. Hennes panikattacker sätter hon som handen i handsken och ja, det kan knappast bli bättre.
   Manuset till detta underbara verk har vi komponerat sjävla. Så jag kan säga att det knappast kan bli bättre. Vi har använd oss utan de gamla spåket i England vilket gör de hela mycket roligare. Jag får återkomma med ett svar om hur detta gick.
   Idag hade vi julmat i skolan, det var verkligen inte som hemma. Ingenting smakade som julen hemma. Jag längtar efter julen. Den är så stillsam. Så kall och underbar. Och jag vet exakt vad jag önskar mig i julklapp, J..... Men allt blir ibland inte riktigt som man tänkt sig.
   Nej, nu ska jag nog kila vidare och kanske sova om ett litet tag. Men först ska jag spela lite goldminer och lyssna på musik.

Adiås i vinterkylan. ♣


B&B.

Carro var i Oslo i helgen och då passade jag och Kim på att inta hennes lya för helgen. I fredags var vi alla tre där och kollade på idol, tyvärr så vann Erik. Jag som hejade på Calle! Han är så söt :) Men när han blir känd ska jag köpa hans skiva, mitt nästan första skivköp! Stolt.. Ja, sedan så somnade vi alla efter det. Carro gav sig av halv åtta morgonen efter och då var det bara vi två kvar. Kim skulle ner och göra något giftigt och jag följde med som moraliskt stöd. Tro då att Carros grannes kompisar kommer. Vi står där som två små lodisar, ser max ut som tretton. Så kommer tre sjukt snygga killar och pratar med oss.. Oh, vad bra vi mådde alltså. Ville bara gräva ner mig under jorden. Men jag och Kim överlevde detta iaf.. Vi gjorde iordning oss och åkte in till hörnet och satt där tills halv tolv. Sedan gick vi till B&B och skaffade en stämpel, gick tillbaka till hörnet och satt där ett tag till. När vi kom tillbaka till B&B var det betydligt mer folk och det var riktigt nice. Träffade en och annan känning. Vissa mer omtyckta än andra. :) Och kanske någon jag saknat lite smått.. Jag ovh Kim och andra vänninor dansade loss kvällen lång och hade det riktigt bra. När stället stängde gick vi till donken. Kära nattamat. Sedan tog vi våra gåskor och vandrade hem till lyan! Tur så funkade våran plan så vi kom till överhuvudtaget! Sedan gick vi och lade oss. Dagen efter mådde vi prima och satt och kollade på idol igen, gick och handlade. Kim köpte chips, vad annars? Hon är besatt av chips. Och nu sitter jag här hemma och kollar tv. Ikväll ska jag kolla på "Skicka vidare". Verkar vara en riktigt bra film. Om inte mamma och pappa kommer störa mig, som vanligt..

Kan tillägga här att det snart är julafton! Och jag kanske skulle börja köpa julklappar. Och mamma fyller om två dagar. Något att tänka på där med kanske. Men vet redan klappen till henne tror jag.

Ha det fint! ♣


Lyckan kommer lyckan går, kan den stanna eller gör den bara sår?

Dagen började med att vi fick reda på att vi ska spela upp en pjäs för engelskaklassen. Vi ska välja ett stycke från stolthet och fördom som vi tyckte var intressant. Vi har kollat på hela serien. En riktigt bra serie, verkligen. Vi är tre i gruppen och vi valde ett misslyckad frieri. Det kommer nob bli bra.

Hade grubblat på det hela dagen, och nu hände det. Känns skit ett tag, men nog snart bättre.

Blev lycklig igen när jag såg att skorna hade anlänt, men till vilket pris? De var för stora.. Mamma och pappa klagar på att jag ska sluta vara på petig.. Men det är inte de som ska gå omkring i ett par tre meter långa fötter.. Får se om jag använder de.

Jag var lycklig, så lycklig. Och jag vet att jag kommer bli det igen, kanske bara inte av dig. Och det känns förjävligt.

Kan stämma, kan stämma.

Dålug uppdatering säger Kim, och det stämmer. Vad ska jag skriva om? Min dag? Vad jag gör? Vad jag har på mig? Ja, då får jag skaffa mig en kamera. Ska nog försöka klura ut något så att denna kan bli intressant.

Hade en mardröm inatt. Låg på sjukhus för att jag inte kunde andas. Så hade jag en mask på mig för att jag inte kunde andas själv. Så var det en man som skulle mörda alla patienter på sjukhuset för att hans bror hade dött där, och nu var det min tur. Men varje gång han kom in i mitt rum lyckades jag skrika och sköterskorna kom och räddade mig. Men de trodde att jag hallucinerade. Även min pojkvän, som jag tydligen hade, trodde inte mig. Men en dag, när han kom för att mörda mig så såg sköterska honom! Och nu sitter han i finkan. Sedan vaknade jag med ett ryck. Och kunde inte stänga ögonen förrens jag sövdes in i sömnen. Kändes som att någon iaktog mig.. Läskigt var det minns sagt.

Snart är julen här. Jag ska åka till Ullared med min syster när hon kommer hem från Oslo. Den 21 December. Hoppas att jag inte blir överkörd av någon vagn. Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med, ingenting.

Ha de fint min"a" alla läsare. ♣

 

En bild för att lätta upp stämmningen:


Väntekön.

Min helg har varit nice. Vet att det är onsdag men jag måste skriva några rader om det iaf.
Jag Carro och Kim var i lördags på Harry´s och åt delikat mat! Ryggbiff med aioli. Det var omtyckt av mig, men inte för vissa andra under kvällen.. Och även dagen efter. Att vitlök aldrig försvinner ur munnen! Men efter detta så gick vi till corner, ja där brukar vi ju hänga. Det var ovanligt lite folk, konstigt nog med tanke på att det vart löning. Men jaja, vi hade roligt iallfall. Som vanligt ;).. Träffade även en man vid namn Baol, enligt mig, som var och är en kopia av Edward i Twiligt! Så dreglade lite där innan jag gick vidare till dansgolvet. Där jag och Carro träffade på en igenkänning som ställde sig, ensam, och svingade sig runt strippstången. Han var minns sagt grasiös.. Ja, vi hade det nice då som sagt! Sedan träffade jag även andra igenkänningar tex Mimmi! Vilket var nice. Henne har jag inte träffat på länge :)..

Idag, dagen till ära, så fyller Kim år! Grattis till dig! På fredag ska vi fira henne ute! Det kommer bli riktigt nice! Men jag återkommer om det efter helgen! Kanske blir ett till inlägg innan dess, vem vet!

RSS 2.0