Gårdagen, dagen och morgondagen.

Gårdagen; Igår var det Unnaryd för hela slanten. Började med att jag och Hedvig åkte in till Halmstad och där köpte jag en liten grej till Amanda. Sedan gick vi och köpte glass och väntade på att Anneli skulle hämta upp oss (: Hon kör jättebra! Hedvig satt fram och var kartläsare. När vi trodde att vi inte kunde komma mer fel visade det sig att vi var helt rätt! Så Hedvig gjorde ett mycket bra jobb! När vi väl kom fram bjöds det på grillat. Fast jag tror jag grillade min lite för länge så det blev en kolbit. Men tillbehören var goda iaf! Vi satt ute tills det blev iskallt, då gick vi in. Vi var några som satt och spelade med andra ord. Fyfan vad kul det är. Gillade inte det innan men igår var det kul! Vårt lag vann så då var det extra kul. Sedan hade jag ett "deeptalk" med Clara, det var nice. Hemfärden somnade jag nästan på. Som tur var slapp vi vänta i stan och kunde hoppa in i bussen med en gång. Så, bussen hem sedan nana.

Dagen; Idag var jag hemma hos farmor och farfar och jobbade i trädgården. Jag planterade även penséer. Blev riktigt nice. Farmor lagade pannkakor till mig sedan, mums! Ska tillägga här att jag gick hem till dem! Jag är ingen latis.

Morgondagen; Farmor kommer ringa mig klockan tio för att se om jag är uppe så att jag kan åka dit och jobba i trädgården. Nog bäst att hon ringer annars lär jag aldrig vakna. Sedan kommer min bror dit så ska vi äta middag allihopa! Nice! Ska äta revben, så jäääädra gott.

Dagens bästa: Farmors pannkakor med hennes hemmagjorda sylt.
Dagens sämsta: Jag borde städat mitt rum men gjorde inte det, okej lite lat då.




Go´kväll.

Sitter här i min säng och tänkte skriva några rader innan jag stänger mina ögon för kvällen. Idag har det varit en bra dag. Jag fick göra en till begravningsdekoration. Jag blev jättenöjd med den! Kul att kunna glädja andra när de har de svårt. Jag har även varit ute och sprungit idag med Emma. Det var väldigt härligt. Vi sprang på vallarna, vilket jag inte gjort innan. Hur go slinga som helst! Jättelätt att springa. Ska jag göra flera gånger.
   Imorgon bär det av till Unnarydcity hem till Amanda. Åh, jag har längtat! Det kommer bli hur kul som helst, det vet jag! Det kommer ett par från klassen med vilket är nice eftersom den är bäst. Självaste Anneli ska köra. Ska bli kul att åka med henne, får se om hon kör som en galning! :D Nej, nu var det "intressanta" om min dag slut. Skriver mer i helgen och även en och annan bild kommer nog upp från Amanda. Ha d! ♣

Dagens bästa: Min praktikplats litar på mig.
Dagens sämsta: Litar min praktikplats på mig?

Längtar, men efter vad?

Den konstiga känslan av oro men lycka? Svårt att förklara. Mår bättre nu än förr och jag har min klass att tacka för det. Vilken underbar klass vi är alltså! Hade jag inte haft er vet jag inte vad jag hade gjort (:

Nu tillbaka till verkligheten! Praktiken rullar på. Var ju långledig i fyra dagar så det var rätt segt att stiga upp i morse men det gick. Så snittade jag blommor fram till tolv sedan gick jag hem och åt. Gick dit och gjorde buketter, en sorgbukett och sedan fick jag gå hem. De hade väldigt lite att göra idag så jag fick ta ledigt. Jag gick hem och hämtade min bok, mina solglasögon och satte mig på stenarna i stan en timma och läste. Fy va gött det var. Satt dock massa konstigt folk där vid bänkarna. Tror de var alkisar. Men de störde inte mig :D Hoppas det händer mer på praktiken i morgon. Vill ju lära mig massa saker, faktiskt.. Eftersom jag har lov v.18 har jag lov en heeel vecka innan skolan börjar och hur gott är inte det? Hoppas ni andra är avundsjuka ;) Jag har fått reda på att min kära vän Christel har lov då, underbart. Kan jag leka en massa med henne, hoppas hon vill det. Tihi. Men det vill hon nog :D

Ikväll ska jag kolla på andra avenyn. Det är spännande! Men jag får la titta på datorn eftersom att mamma och pappa ska kolla på något annat skitprogram på tven. Sitter mest isolerad i mitt rum om dagarna men inget mig emot. Lyssna på musik och rensar mitt huvud. Min plan var att gå ut och gå idag men jag orkar inte för tillfället. Ska springa i morgon så får bli en annan dag! För er som undrar så går de väääldigt bra med att springa. Håller rutinerna och kör stenhårt på de! Nej nu har jag inget mer att säga för idag så jag rundar av här! PUSS.


Dagens bästa: Har fått massa nya bra låtar.

Dagens sämsta: Ska jag eller ska jag inte?


Blir bättre med tiden..

Hej läsare. Känner att jag kommit igång med skrivandet nu. Känns skönt att komma hem från praon och skriva några rader om dagen. Så, vad har hänt idag. VÄRLDENS gulliaste tant var inne på blomsterbörsen idag. Hon tyckte att hon själv var besvärlig för att jag fick springa fram och tillbaka och hämta grejer hon ville ha, men det gjorde ingenting! Hon var nog den bästa kunden jag nånsin tagit emot. Sedan när jag hade plockat ihop hennes blommor gick vi fram till kassan och skulle betala. Då sa hon till Hanna (som jobbar där)  att JAG var ett väldigt trevligt biträde. Jag sken upp som en sol. Plus i kanten till mig! Visade sig att tanten var en stammis och jag hoppas verkligen att hon kommer tillbaka medans jag är där så att jag kan få träffa henne igen. Hur söt som helst! Ja, sedan har jag mest gjort tulpanbuketter och ännu mer tulpanbuketter. De går åt som smör i solsken nu till påsk, men det är ju inte så konstigt kanske. Sedan slängde jag massa gamla blommor och det gjorde ont i mig. Ville bara ta hem alla. Hemskt att slänga blommor. Och så snittade jag upp lite tulpaner sedan fick jag vandra hem en timma tidigare. De hade inte så mycket att göra framåt stängningdtid. Men i morgon blir det nya tag! Ska se till att lära mig kassan ochså, blir la kanske nästa vecka. Känns dumt när jag tar emot kunder så kan jag inte slå in på kassan. Kanskt ska putsa lite på matten också så att jag inte skämmer ut mig toltalt där. Kan även säga att detta är den bästa praoplats jag varit på! Hur bra som helst.
Var nere och gjorde ett teoritest. KLAR förbättring sen förra gången kan jag säga. Ska verkligen ta tag i de nu, VILL ha körkort till sommaren. Nu kan jag ju inte köra på dessa tre veckor jag har prao men jag har bokat två dubbeltider v.18 så då blir de åka av!

Dagens bästa: Gulliga tanten i butiken (:
Dagens värsta: Inga pengar på mob typ. 

Nu är det nog färdigskrivet för idag.



Extra Extra!

Då var det dags, de där lilla extra om Sara:

Sara, Eda, Edith Johansson. Ja, var ska jag börja. Kan säga att du typ förgyller skoldagarna lite då och då. Skrattar man inte åt dina skämt skrattar man för att du skrattar åt de. Ja, gillar att du skrattar åt dina skämt. Gör ingen annan det måste man ju göra det själv, för bra för att gå till spillo. EN sak jag tycker är väldigt tråkigt är att du bor hur långt bort som helst. Tänk om du hade bott närmre, då hade inte gatorna vart säkra en enda kväll. Inte i sommar iaf (; Men jag träffar ju dig fem dagar i veckan och det är rätt bra ändå. Fast nu är det ju skolfritt i en månad så nu dröjer det ett tag! Kan ju återgå till de där med att gatorna inte blir säkra. Det är ju så att vi har ingått i en liten pakt kan man säga. När jag återvänt från Turkland så blir det en utekväll/natt med Edith och Rolle i självaste Halmstad! Tog Halmstad för att ja, hur kul är Fbg och händer det något i Alingsås? Jag har ju iofs inte varit där men från att dömma från vad Sara sagt så verkar det rätt dött. Men tillbaka nu igen. NÄR den dagen inträffar kommer jag nog ha sjukt kul, Sara med hoppas jag. Vet att det är långt kvar och att jag inte är en hejare på att planera saker, tar det mer som de kommer, SÅ ska detta bli av. Tanken var ju innan min resa till Turkland men blir efter så att vi hinner förbereda oss. Tihi.
Nej, men jag hoppas att du är nöjd här. Blev kanske inte så mycket om just dig men om våra storslagna planer blev det allt lite om! Så hej då Sara.
Ps: Puss Edith.

Dagens bästa: Söt kille inne på blomsteraffären.
Dagens sämsta: Söt kille gick ut.


PEace out. ♣


Hej kamrat(er).

Kännt er sådär slitna, trötta, helt orkeslösa? Ja, det är jag just nu. Första dagen på praon och jag är redan trött. Hoppas att jag piggnar till tills i morgon, och hoppas att jag får göra något skoj. Idag snittade jag, planterade och gjorde buketter. Var la helt okej.. Kunde vart värre. Tiden gick fortare än vad jag hade trott och det var ju tur de. Fick även gå till ICa för att köpa kaffe. Ja, det var ju skönt med en nypa luft. De är iaf trevliga på min butik måste jag erkänna. Inga surgubbar eller surtanter här inte. Bästa är lunchen, när jag kan gå hem och vila. Inte för att jag hinner vila eftersom att jag måste laga mat men jag får iaf sätta mig ned en stund.

Lovat Sara att skriva ett inlägg om henne en dag och det kommer, vänta du bara.. Men inte idag, det har jag inte ork till. Detta sugen musten ur mig ska jag be att tala om. Tänkte börja med "dagens bästa, dagens värsta". Ja eller ha det de dagar jag faktiskt skriver. Så..
Dagens bästa: Praodagen gick fort.
Dagens värsta: Jag är helt slut.
Jag kommer antagligen ha intressantare saker på min lista när det gått lite mer på veckan och jag hunnit skämma ut mig för kunderna :) Alltid lika skoj.

Pussss. ♣

RSS 2.0