Ibland tror jag att du har de där lilla extra.

Nu var det på tiden att uppdatera! Det var ett bra tag sedan nu. Men det är inte så lätt om det inte händer så mycket intressant.. Mitt liv är ointressant. Skolan har ju börjat så nu befinner jag mig i tvååker på vardagarna. Saknar mina små vänner här hemma då. Fast det är ju kul och leka med klasskamraterna med! Nu ska jag börja med bröllopsbinderi, det ska bli riktigt roligt! Har ju börjat lite smått men nu ska jag ha det tre timmar i veckan!

När jag inte går i skolan är jag hemma och då hittar jag inte på så mycket. Blir la mest att jag far en stund till Ida fast hon jobbar ju varje helg. Vilket är rätt trist. Denna helgen träffade jag även Mimmi ett tag fre-lör. Det var trevlans! Var ju ett tag sedan. Och en sak som är bra är att min moped lever och en mindre bra sak är att mina gloggs är döda.. Blir lite ledsen när jag uppmärksammade detta. Det var de enda jag passade i så jag får la tao försöka hitta ett par likadana. Även fast det kanske inte är så mycket sol just nu.. Får la vänta tills nästa år.

Imorgon ska jag åka till skolan och det blir la ok. Har varit hos syrran (Jeanette o hennes make) och lånat lite filmer som jag kan ha och roa mig med på dagarna då jag inte har något att göra. Jag vet inte vad jag mer ska berätta. Jag har börjat ta itu med min träning. Jag tränar på gymmet i skolan och på torsdagar ska jag börja med streetarobics vilket ska bli väldigt roligt! Det har jag aldrig gjort men det lät kul. Ska vara en storbildsskärm i idrottssalen som de visar en film på sedan gör man efter den!

Nu ska jag kila, ska ta mig en titt på andra avenyn!

Puss o kram!

Allt kommer på en gång.

Jag har bara en sak att säga, jag lipar snart. Jag får inte göra lumpen. Allt är förstört. Jag som hade sett fram emot detta. Jobba på mitt självförtroende, visa alla som inte tror på mig att jag klarar det. Inte ens de i min familj tror att jag klarar det. Det gör ju att jag vill de ännu mer. Nu blir det bara att planera om och tänka positivt.

''För varje minut du är arg förlorar du sextio sekunder av glädje.''

Krax krax.

Här sitter jag än en gång framför datorn och funderar på vad jag ska skriva för att det ska bli intressant nog för att Du ska läsa de. Jag kan ju börja med att berätta att min helg har bestått av Ida! Det var ju ett tag sedan vi umgicks så att det var kul att träffa henne. I lördags började våran helg med en svängom in till staden. Vi började med att gå in till tretton där jag provade ett par jeans fast de kunde jag icke köpa för att det såg ut som att jag vägde 100 kg! Sedan begav vi oss till bikbok där jag hade spanat in ett par jeans innan. Jag provade dem, gillade dem och hängde undan dem! Men klart glömde jag att gå tillbaka och prova igen/köpa innan vi åkte hem! Men ja, innan vi åkte hem hann vi ju med en hel del till. Vi var på gina tricot där Ida shoppade loss! Hon köpte ett linne och två stycken t-tröjor. Mycket läckra om jag får säga det själv! Sedan åt vi på pastahuset. Skinka med ädelost, mums! Vi begav oss även till Cubus där Ida köpte ett par jeans, röda jeans! Det var hon rätt bra med o skryta om! Där inkasserade jag en skjortklänning som var mycket läcker! Sedan åt vi glass, mums på de med! Vi gick runt lite mer med det orkar jag inte skriva om.. Vi åkte upp till Hylte där Ida jobbar(pizzeria) och så hjälpte jag henne där. Det var skitkul! Alla som jobbar där är jätteroliga. Och jag såg en söting som JAG fick servera. Hihi. Lite småstolt är jag allt! Vi åkte hem till Ida och sedan åkte vi hem till en av hennes vänner och kollade på lite film. Det serverades godis men jag kände inte smaken för att jag är förkyld. Jag låter som en kraxande kråka! Och sedan åkte vi hem därifrån, jag sov hos Ida och sedan åkte jag hem och hon till hennes jobb. Jag har ätit middag och nu sitter jag här o myglar! Imorgon är det prao! Nu ska jag kila! Ha de gött allihopa! 

Puss o kram!
 

Ska du äta här eller på påse?
Ska du äta här eller på påse?

Jasså det är sådana tider nu..

Jaha då har man gått och blivit förkyld. Helt lagom inför helgen! Jag som hade så mycket planerat. Hoppas att jag blir frisk snart! Förkylningen verkar inte vara så långvarig faktiskt! Kanske hinner med mina planer ändå utan att smitta någon! Just nu sitter jag och funderar på om jag ska till praon i morgon. Hade ju varit bra men jag kan inte gå runt där o snörvla ner alla kunder. *host, snörvel*
Klockan är 2138 och jag ska snart gå och föna mitt hår och sedan kanske jag ska ta mig en städrunda i mitt rum. Det kan verkligen behövas. Kommer det hit någon måste det ju se bra ut! Som sagt, man vet aldrig om jag blir frisk! Fast just nu är huvudet rätt tungt.. Fast det kan ju bero på att håret är invirat i en handduk ;) Ibland är jag rätt smart ändå!
Min andra praovecka är ju snart slut och jag tycker att det har gått rätt snabbt ändå. Men jag längtar inte till att komma tillbaka till skolan, tvärtom. Jag vill åka på skidsemester.. Fy fan va nice det hade varit! Jag har ju åkt skidor en gång i mitt liv på riktigt och det var väldigt kul! Skulle vara skoj att lära sig åka lite bättre. Och snowboard skulle jag vilja kunna men det kommer ju inte på tal! Det är rätt trist när man ser småknattar susa förbi en i bakcken.. Fast sedan blir det dubbelt så kul när man ser att de trillar. Tihi! Lite glädje ska jag få ut av de hela! Nu har jag nog inget mer att tillägga tror jag, eller jo! Igår var jag ute och körde bil för första gången och jag måste säga att jag var mer eller mindre en expert på de! För att skryta lite då! Blir nog mer i helgen och då ska jag uppdatera mig om de! Men nu ska jag kila! Ha de bra allihopa! Puss o kram!

RSS 2.0