A scent of love.

So close but still so far away.


En doft av längtan.

Då var jag här igen. Kl är 22.43 och jag börjar bli trött. När jag blinkar är det tungt att lyfta upp ögonlocken igen. Men ville ändå skriva några rader, det var ett tag sedan nu. Idag var jag inne i stan med Ida. Jag fyndade mig ett par legging och ett linne, de behövdes. Sedan smaskade vi på varsin glass. Jag blev sugen på frukt så att vi gick till hemköp och inhandlade clementiner som vi smaskade på på bussen påväg hem. Lukten av clementin är god, påminner om jul. Snart är det jul. Då kommer stressen. Måste hinna med allt. Köpa klappar, laga middagen, städa huset, som då inte längre är ett hus utan en lägenhet. Jag ska flytta.. Och jag gillar det inte. Fira jul i en lägenhet blir första gången i mitt liv. Nog pratat om jul.. Nu är nu och snart är det Halloween. Undra vad som händer då. Om det blir någon rolig fest som jag ska pallra mig till. Jag vet iaf att nästnästa helg blir det en lite sen Halloweenfest hemma hos en klasskamrat. Mycket trevligt. Jag funderar på vad jag ska klä ut mig till och tror att jag kanske har kommit på de. Men det blir en överraskning tills bilderna kommer.

Vad har mer hänt? Jag har försökt få långa naglar, men de går av. Det är tråkigt. Jag är trött på korta naglar. Och jag vill göra något med mitt hår. Det börjar bli tråkigt nu.. Men det får nog bli ett annat kapitel. Om jag kanske skulle sova, det hade varit ganska skönt. Sitter på msn lite, dock inte så aktiv.

Nu är det slut för idag.. Hej då..Jag saknar dig, även fast jag aldrig hade dig.

Knepigt väder.

Då blir det en uppdatering av dagen. Jag sov hos Jennifer inatt eftersom det inte gick några bussar hem igår från hylte efter en trevlig kväll med film! Vi var nog sex st varav fem tjejer. Tror Johan kände sig lite utanför eller hade han extra trevligt! Men kvällen var mycket bra och vi kollade även på en bra men sorglig film. P.S I love you heter den. Se den! Jo, sedan åkte jag hem från Jennifer och till Ida där Ida och Fredrik befann sig. Efterlängtade Fredrik var hemma på besök från Stockholm. Kul att träffa honom. Vi åt kladdkaka som Idas mamma hade bakat, den var smarrig. Sedan gick vi in på Idas rum och satt och samtalade ett tag sedan skulle Fredrik hem för att han skulle tillbaka till Stockholm. Så jag åkte med honom hem och satte mig i soffan och kollade på Försoning. Den kan jag inte garantera. Den var seg, tråkig och trasslig. Ja, efter det åt jag middag och sedan for jag och mamma in till staden för att kolla på Rallybrudar. Den kan jag däremot garantera! Roande och sevärd! Och nu sitter jag här. Ja, detta var trevligt att skriva! Hade ju hänt lite idag iallfall!
Puss hej leverpastej!


Ibland..

Har jag sagt detta innan? Det vet jag inte, isf säger jag det igen.. Jag vet varför mina inlägg är tråkiga, för att jag är tråkig. Jag vet varför jag är tråkig, jag vågar inget. Jag tror inte att jag klarar något för att någon skrattade åt mig för länge sedan. Sådant sitter i. Att bli skrattad åt när man mår dåligt är det värsta som finns. Att bli hånad av någon man trodde skulle finnas som en vän. Jag har ett få bra vänner och jag vet inte ens om de är riktigt bra vänner. Ibland känner jag helt ensam och övergiven och ibland omringad av vänner som jag kan skratta med. Vänner är underliga. Ena sekunden är man bästa vänner och andra sekunden pratar de skit om en. Jag vet de, för att jag har tyvärr gjort det själv. Men ändå känner jag mig som en bra vän. Jag tar hand om mina vänner, jag finns där. Finns du där för mig? Jag vill det. Jag vill att du ska finnas överallt. Jag vill ha någon att prata med men även någon som förstår när jag vill vara ensam. Låter mig vara och inte blandar sig i. Men ändå lägger sig i för att jag ska må bra. Hittar man en sån vän håll hårt i den för att sådana växer inte på träd.

Nu går vi på dagens aktiviter. Idag har jag varit med mamma i halmstad och handlat litta. Hm ja, det var väl allt. Just nu sitter jag här och bloggar samtidigt som jag tittar på High school musical och efter den kommer tvåan. Den är okej. Önskar att jag kunde sjunga och dansa. Men jag är tondöv och vig som en kyl! :P
Ikväll ska jag.. jag ska, äh jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Caroline vill att jag ska till Unnaryd och kolla på film med lite andra tjejer men det går inte bussar dit. Kanske ska ta mopeden dit om jag har ork till det. Hade varit kul att träffa alla. Nu är det nog färdigskrivet för idag. Hasta lavista baby!OH no.


Jaha ja? Vad ska man hitta på? Trodde jag bad dig ringa men icke sa nicke! Saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig här i livet.
Mitt liv rullar på som vanligt. Händer inte mycket intressant. Har gjort en och annan brudbukett i skolan vilket är roligt. Har haft muntligt engelska-nationella-prov. Det gick okej. Skulle prata om "wrong or right?". Talade med Christel i klassen. Anna-Lena satt och antecknade. Var inte nervös faktist. Jag trodde jag skulle vara det. Nu är det överstökat iaf. Har fått tillbaka mitt matteprov. Gick som väntat.. Ska lägga in bild på brukbuketten som du kanske redan ser när du läser denna mening. Funderar på att höra av mig till lite gamla vänner som jag icke träffar längre. Saknar vissa. Roliga att umgås med. Imorgon får jag träffa en del gamla vänner, kommer bli kul hoppas jag. Som du ser har jag knappt något intressant att skriva.. Får bättra mig tills nästa gång.

Åt godis idag, mår skit för de. Blir fetare och fetare för varje dag som går.
När jag blir arton ska jag söka till lumpen igen. Se om jag får mönstra då istället.

Hej då alla trogna läsare.RSS 2.0