Twilight ♥♥♥♥♥

Jag har glömt att skriva att jag har sett Twilight. Jag har även läst boken. Jo, jag har läst tvåan med. Ettan heter om jag kunde drömma och tvåan när jag hör din röst. Finns även en trea som heter ljudet av ditt hjärta. Jo, ettan var ruskigt bra och jag rekomenderar dessa böcker. Trean ska jag önska mig i julklapp och jag kan knappt vänta tills jag får öppna den och börja läsa. Tvåan var med bra fast jag tycker inte att den var riktigt lika bra som ettan. Fast när man hade läst ettan var man tvungen att fortsätta och nu går det inte att sluta. Många säger att har man läst en bok som sedan blir film ska man inte se den för att man blir ofta besviken. Men jag kan säga att jag blev inte besviken, snarare tvärtom. Edward var den snygga, bleka killen som jag hade hoppast på. Han var nästa precis som jag hade föreställt mig. Och det var även Bella. Personerna runt omkring de var inte riktigt som i boken men det var ändå bra. Eller ja, vissa var det och vissa inte. Edward var helt klart bäst. Snyggaste vampyren jag har sett iallafall. Jag kan knappt bärja mig tills tvåan kommer på bio, det måste den bara. När jag såg ettan, med Christel i min klass som även hon har läst böckerna, hade vi nästan magknip så spända vi var. När den började kunde jag inte slita blicken från duken. Jag som brukar kolla klockan för att jag blir lite smått uttråkad, det hände inte denna gången. Den var så bra, och spännande hela tiden. Jag kan erkänna att jag grät. Och det hade jag fulla rätt till! Det gjorde jag nästan när jag läste boken med. Och slutet, åh. Det var precis så jag ville ha det. Jag ska inte säga vad som hände för de som vill se filmen men jag säger bara att den är värd att se! Helt underbar film! Vill bara tillägga att jag såg reklamen på tv för filmen och då visste jag inte var det var för reklam. Jag såg Edward och tänkte "det ser ut som killen i om jag kunde drömma, så jag har föreställt mig honom" och det var det med. Det var lite läskligt. Det är ett tecken på att Edward var perfekt.

Detta var allt från mig idag. Skriver mer en annan gång. Johanna ♣


Snö.

Hej. Nu är jag här igen. Jag sitter i soffan och kollar på "How i met your mother". Ett mycket underhållande program. Jag har absolut INGENTING att göra idag. Detta kommer bli den tråkigaste dagen på länge. Jag kommer sitta här och ruttna bort. Aja, nu ska jag sluta grina och berätta om min dag. Jag har varit i skolan och haft florist hela dagen. Det var kul för att vi hade en rolig uppgift. Nog om dagen. På söndag ska jag kanske på julskyltningen i Halmstad och spana på snygga killar. Om jag inte redan har en jämte mig vid de laget vill säga. Hmm, ja.. Det är grått och trist ute. Om det ändå kunde komma lite SNÖ någongång. Tycker att det är på tiden nu. Vinter kom.. Det blir la att sitta hemma och kolla på Idol med
mamma och pappa ikväll. Tråkigt :/ Kan ingen sate vara ledig och träffa mig?! Är jag så hemsk? *snyft*

Jag vill klippa mig, och färga håret. Det händer nog till jul. Julen kommer bli konstig. Jag är van att sitta hemma hos farmor och farfar på jul men iår ska de komma hit. De orkar inte ha allt stök i sitt hus så de tar med de hit. Och de dagarna runt jul kommer att befinna sig i lägenheten. Jag vill ha snö utanför huset och inte bilar och grått slask.. Men någon dag ska jag åka till Fröslida och beskåda mitt gamla hus. <3

 

Snow, snow, wunderfull snow.

Äntligen. Ja äntligen har den så kallade kylan kommit. Var två minusgrader och det var mysigt. Jag gick till farfar och farmor innan med bullar som jag hade bakat igår. De var trevligt att gå dit. Skönt att ta en promenad. Idag har jag även skrivit dokumentationer och just nu glottar jag på gröna milen och försöker lära in lite latinska namn. De var några som var svåra annars var det relativt enkelt. Ikväll kommer andra avenyn. Det är spännande nu. David har lämnat Roxanna, undra hur det kommer sluta.
  Kollade på reprisen av Idol idag. Skönt att Anna åkte ut! Gillade inte henne. Nu är det bara Robin och Johan som ska ut med sedan är jag nöjd. Jag tror jag vill att Malta ska vinna! Han har en bra röst. Och jag hoppas att Lars som var med innan kommer med en skiva. Nu ffår jag avsluta så att jag kan öva på läxan och titta lite mer på filmen. Just det! Vi köpte ett köksbord idag.


♣ Oh, denna gillade jag! Mitt nya tecken! :D

Hej och välkommen till en ny dag.

Idag är det fredag och det innebär helg, Underbart! Ikväll ska jag vara med Emma i klassen och vi ska kolla film och tjocka oss. Kommer bli nice! Imorgon kommer Ida hit för första gången och hälsar på i min nya lya. Hoppas att hon gillar den :) Det gäller bara att städa lite granna innan hon kommer så att hon inte få astmaattack. Hade inte förvånat mig.
   Idag hade vi engelska nationella, writing. Jag var lite nervös i början men sedan kändes det bättre. Dock skrev jag inte så mycket men det är väl innehållet som spelar roll hoppas jag.
  Igår var det bygdefest, jag säger bara fyfan va kul jag hade. Ångrar inte en sekund att jag åkte dit! Och jag hade gärna gått på en till idag. Emma var på G men det var bara roligt ;D Då är det bara tills att vänta på den 20 December då blir det klassfest. ÅH VA KUUUUL!!!
  Jaha, vad ska jag mer skriva då? Det regnar och det är rätt trist väder. Traktorpulling i skolan i morgon ;D Dock ska jag inte gå på de, tycker bara namnet är roligt.

Så, fina du, hör av dig. Puss u


RSS 2.0