Mönstring och annat mög.

Hej och välkommna!

Jag vill mönstra nu! Jag vill veta om jag får göra lumpen. Det hade varit otroligt roligt om jag hade fått göra det! Bevisa att jag kan med! Fast jag är liten och ser inte mycket ut för världen! Pappa sa att han trodde jag var för otränad men han ska allt få se på andra bullar! Jag ska träna och bli en riktig biff! Ska börja..snart. Jag tränade ett tag, och då gjorde jag det regelbundet! Men jag har blivit slapp nu :( Jag får lyssna på min vän Izabella! Hon tränar 24/7. Jag är lite smått avis, eller ganska mycket.
Jag är verkligen otränad! :/ Måste skärpa till mig!

Denna skolveckan har varit slapp. Inte hänt så mycket. Nästa vecka går jag bara två dagar :) Jag är ledig på måndag, och på torsdag-lördag är jag på festival :) UNDERBART SKOJ! Jag ska dit med Alexandra och hennes kompis Johanna. Hon verkar mycket trevlig, fint namn har hon med!

Nä, nu ska jag snart äta. Mammas spagetti och köttfärssås! Den är mycket god!

Här kommer lite fina bilder nu kan ha och roa er med. Om det nu är någon som läser min blogg. Det tvivlar jag på :(

image11
image12 Starke Adolf!

God morgon.

Gårdagen var annorlunda! Det var klassfest och även en känsloladdad kväll. Fast fan var kul det var! Jag sjöng, tycker synd om er stackare som var tvungna att lyssna men hoppas att ni stod ut. Igår när jag åkte hem med bussen var var sjukt trött :( Det var en kille som satte sig jämte mig och han var mycket trevlig! Jaja, detta får avsluta!

Förlåt att jag inte har skrivit på så länge men jag ska gottgöra er snart! ;)

PUSSS!                                Hv07 <3

image10 

Drömmar som inte kan gå i uppfyllelse.

Jag har kollat på körslaget och när jag ser Brolle börjar jag tänka på Elvis Presley. Tänk om jag hade träffat honom? Det hade varit underbart! Han är helt klart bäst! Jag blir så glad o pigg av hans musik! Han är min hjälte. Men eftersom att jag aldrig kommer träffa honom är mitt nya mål att träffa Brolle. Jag har aldrig tyckt om folk som försöker härma Elvis eftersom att det finns ingen som gör det bra! Nu säger jag inte att Brolle härmar honom (kanske bara lite), men det får han gärna för mig! Han är lika snygg som Elvis var och han är mycket mycket bra! Han sjunger helt otroligt och jag måste träffa honom någon dag och berätta att jag är lite småkär i honom. Elvis kommer ju alltid vara min stora kärlek men man kan alltid ha någon vid sidan av. Det han inte vet har han inte ont av. Jag hoppas att Brolle ger sig ut på någon konsert  jag kan åka och kolla på. Och jag vet exakt vem mitt offer ska bli som ska följa med! Självaste Alek! Idag sa hon att hon får ståfräs av honom och det tror jag säkert är sant med!

Jaja, förövrigt sitter jag och lyssnar på The Beatles idag igen! Underbart!
Imorgon ska jag åka till min Farmor och Farfar, jag ska sova där. Min bror kommer och hämtar upp mig imorgon så åker vi till Falkenberg!
Kan man skicka vanliga meddelanden till varandra här eller kan man bara kommentera bilder?
Nu ska jag äta ost o kex! Bye bye!(Shake, shake!)
image8


(Brolle har ett sexigt ärr på kinden, bara så alla vet.)
image9


Strandväder.

Idag har det varit strandväder, fast jag har inte varit där. Jag har legat på studsmattan och stekt! Inte för att jag har fått någon färg men jag har läst en bok! De e ju alltid något. Jag läser tvåan av ''om jag kunde drömma'', den är inte lika bra som ettan! Fast jag har inte riktigt kommit in i den ännu. Hoppas att den blir bättre! Ettan var så bra, jag kunde inte sluta läsa fast jag inte läst en bok sen i sexan, och då blev jag tvingad till de!
Nå, vad har mer hänt idag? Jag var i Oskarström med mamma och skänkte kläder till Emmaus och sedan pantade jag flaskor! Så det blev lite pengar där! Just de! Jag var på växtloppis i Hylte idag med mor, syster och systers killes mamma Lalla! Träffade min gamla lärare Inger som sålde blommor. Hon var så söt i sin lilla keps! Vi stod och samtalade ett bra tag om skolan o så. Riktigt trevligt!

Såg just på reklamen på tv ''frusna män söker kärlek'' de verkar så bra! Men det kan jag inte kolla på på skolan för att jag har inte femman, tyvärr. Jag blir lite tårögd när den ena mannen säger ''Är jag den rätte för dig?'' Åh, så gulligt :)

Vad ska jag göra ikväll? Jag har inte en aning! Fast jag ska ju iofs äta grillat! :) Mums!

Jag har gjort klart en dokmentation idagmed! De är bra! Slipper jag den!
Snart är det sommarlov! Gud va skönt!

Peace out! :)
image7

Sista!

Detta blir det sista för idag, det kan jag lova! Men jag MÅSTE tillägga detta!

Pappa: Finns det några röda karameller kvar av marknadsgodiset?
Jag; Ja, de finns de.
*Ger honom påsen*
Mamma: Fanns det några kvar?
Pappa; Ja, en halv..

HAHA! Jag tyckte det var skitkul! :D

image6

Here comes the sun.

Måste lägga in mitt och Aleks arbete.
Så här tolkade vi ''Here comes the sun'' av The Beatles!

''The ice is slowly melting.''                       ''Sun, sun, sun here it comes.''

image5

Staden.

Idag var jag i Torup och aktiverade mitt nya bankkort, så nu kan jag handla i affären med det. Det villsäga att jag kommer slösa massa mer pengar. Fast jag kan ju inte handla överallt, inte där jag måste visa upp legitimation eftersom att jag inte har någon.
Fast innan jag for till banken var jag på Torups marknad och inkasserade mig lite godis, de var gott. Mamma köpte blommor av en sur gubbe som verkligen inte visste hur man behandlade kunder. Han var sur för att marknaden kom två veckor för tidigt så hans tomatplantor hade inte hunnit växa till sig riktigt ännu. Hehe..
När jag kom hem hade jag tråkigt så jag ringde min gode vän Christel och frågade om hon ville åka in till staden med mig och det ville hon! Jag köpte tre tröjor och hon köpte en del hon med! Jag for hem och åt middag som mor hade lagat! Det var gott! :) Nu talar jag med Carro på msn och det är kul! :D

Nu har jag inget mer att berätta. Skriver nog en rad imorgon med! :) Puss o hej!
BTW! Hittade en sida med tröjan jag ska köpa! 179 kr ;) Som hittat! Eller rättare sagt min gode vän mimmi fann sidan åt mig! <3


Mango o Jesus?

Jaha, vad har hänt idag? Nästan ingenting faktiskt. Det har varit en mycket tråkig dag. Det har regnat hela dagen och sett mycket dystert ut. Än har jag inte riktigt kommit in i dehär skrivandet. Har inte så mycket att berätta eftersom att det händer inte så mycket i mitt tråkiga liv. Nä, nu ska vi inte vara sådana! En sak som har varit bra ar att jag sov länge, kollade på film och åt en god middag! :) Alltid något positivt! Just nu sitter jag o lyssnar på The Beatles! De gör mig glad! Just nu är det Help som spelas! Jag lyssnade mycket på Beatles innan sedan la jag ner det ett tag. Vet inte varför riktigt.. Men nu har jag kommit in i de rätta spåren igen! Får ju inte svika min Beatlestavla som hänger på mitt rum så prydligt! Funderar på att ta med den till internatet o pryda min vägg. Men det får nog bli i tvåan då jag ska få eget rum! Maria ska flytta ut, skönt! :D För er som inte vet så går jag florist på munkagårdsgymnasiet! Och just nu delar jag rum med en som heter Maria men som sagt så får jag eget rum i tvåan så då slipper jag henne skita ner på rummet! Så skönt att jag får bo kvar där jag bor nu, de innebär att jag får eget badrum o slipper dela med två andra! Plus att jag får ett stort kök o massa nya ettor kommer flytta in som man kan köra med! Nä, jag vet ju själv hur det var när man var ny. Så jag ska inte plåga dem så som jag har blivit, kanske bara lite..
Nu i veckan åt jag en mango, den var mycket god! Fast halva fastnade mellan tänderna och det gillade inte min gode vän Christel så att hon vill baar ha en bit. Hon gick miste om något underbart ska jag be o tala om!

Igår på valborg var jag med Christel, Andrea o Jennifer. Vi var några till men de träffade vi bara ett tag. Vi for in till stan o hade ganska trevligt! Bättre än o sitta hemma o mögla!

Nu har jag inget mer vettigt att säga, om man nu kan kalla de vettigt jag har skrivit vet jag ju iofs inte! :)
Just de! Det var ju en sak till jag måste tillägga! Vissa har redan sett den men jag måste lägga ut den en gång till. Denna tröjan vill jag verkligen ha! Vet någon var man kan finna den?

image4 Tack o hej! De var allt för mig.

RSS 2.0