Hej, jag är gay. Okejdå, det är jag inte...

Idag är det min våffeldag! Jag ska baka våfflor. Gooott!

Jag fick reda på att Christel ALDRIG har tältat. Det ska jag ändra på! *stolt* Jag ska ta med henne på en campingtripp och hon ska få se de ljuva livet i ett tält! Sova på pinnar och kottar i skogen. Kan de bli bättre? Jag tror inte det! Jag älskar att tälta. Om jag kunde radera alla mygg och knott hade de ju varit ett plus men det är kul ändå.
Jag har tänkt mig att vi ska bege oss till en sjö och slå oss ned där. Jag hade planerat Öja men jag kom på att man får icke tälta där, vilket är kasst. Det är fint där! Och för er som inte vet så är Öja en sjö 4-5km härifrån min lilla byhåla. Finns även en båt som det är mysigt att ligga och sola på om det nu kommer någon sol. Jämte båten finns en björnbärsbuske, de är utsökta! Inte mycket till strand kanske men där finns en och annan sten! :P Jaja, hoppas att vi kommer iväg bara! Kul kul..

Fast nu i helgen tror jag att jag ska tälta med Ida och några till. Grilla, dricka gott och bara ta det lugnt. Myysigt.

Jaha.. Vad har jag med att berätta tro? Jo just det, sommarlov är ganska tråkigt.. Finns ingenting att göra i detta hemskt tråkiga vädret! Varför ska det vara så kallt?! Jag vill inte ha jättevarmt för då svimmar jag men lite sol skulle inte skada.
Oh, jag måste berätta att jag och en kompis, Fidde, var och fiskade. Jag satte hans drag, dock inte så roligt. Fast fisket var kul. Vi fick ingen fisk men det var så mysigt att bara sitta vid vattnet och prata. Så berättade han att han hade satt sitt drag i ledningen som gick ovanför en gång och tror ni inte att de hängde ett där? Det fann jag ganska roande!
Min käre granne Fredrik cyklade förbi när vi bytte fiskeställe, trevligt att hälsa på honom.
Fast nu har jag inte mer att skriva! Ha en bra dag/kväll/natt och ett fortsatt trevligt sommarlov! Och för er som jobbar ha de bra där med!


Midsommar.

Hej?
Vad ska jag berätta om denna afton? Midsommar kanske? Okejdå.
Midsommar tillbringades först hemma hos mig med familj och släkt eftersom far min fyllde hela 52 år! Ja, han är dock en gubbe. Sill, lax, potatis, gott bröd och mycket mer fanns att välja mellan. Sedan blev det efterrätt, jordgubbar och vaniljglass! Mmmums!

Efter det åkte jag hem till Ida och vad gjorde vi? Dock inte så mycket först sedan umgicks vi lite med hennes syster Emelie och hennes vänner. Det var trevligt. De spelade alias och det var lika kul varje gång när Emelie skulle förklara orden. Hon vek sig av skratt vilket gjorde att alla andra gjorde det med, mycket trevligt! Själv var jag och Ida inte med och spelade men vi hade kul vid sidan av. Klockan gick och vi begav oss till Thang med Idas syster och hennes vänner. Där var det trevligt. Vi sjöng singstar och spelade twister. Jag kom tvåa den gånger jag var med! Jag trodde för ett tag att mitt ben skulle gå av, det gjorde fruktansvärt ont. Det är en farlig lek må jag säga. Mina sångkunskaper kom fram även fast jag inte var lika villig att sjunga som Ida. Hon kan ju sjunga, liksom hennes syster. Även fast hon mer skrek än sjöng denna kväll. Självklart förlorade jag varje gång men jag blev lika glad för det.
Sedan gick vi hem, åt godis mm och kollade på film, dock var den ej så bra men den dög. Vi somnade vaknade och åt gotte till frukost, mums.

Jag och Ida är beroende av vänner och då menar jag serien vänner. Vi har legat och kollat på de två dagar i streck, I LOVE IT!

Nu har jag inte tid att skriva mer ska ringa ett samtal!
Puss och hej på er!

Vem ska jag tro på?

Thomas Di Leva.

Ännu en dag
Jag vaknar upp igen
Naken vid min teve som visar jorden
Som i en film
Visst är det skönt att ha det så
För man vet ju vad som pågår men inte hur det slutar

aha

För vem ska jag tro på
tro på
tro på när
Tro på när allt är såhär
Och ingenting vi nånsin med nåt menar
För vem ska jag tro på
tro på tro på när
Tro på när allt är såhär
Jag hoppas ändå på ett lyckligt slut

Jag undrar om nån ser
Undrar om nån ser
Att clowner inte ler
jag undrar om nån hör
Undrar om nån hör
Att explosioner inte stör
Eller är allt bara cyniskt av ensamhet
Vill så gärna tro
Men i den film som liknar den som finns
Börjar resan nu gå min sitt slut
För hjältarna har redan dött
Av avundsjuka svek och sorg
(Och sorg)

För vem ska jag tro på tro på tro på när
Tro på när allt är såhär
Och ingenting vi nånsin med nåt menar
Vem ska jag tro på
tro på
tro på när
Tro på när allt är såhär jag hoppas ändå på ett lyckligt slut

Vem ska jag tro på?
Är jag cynisk av ensamhet
Vems är vår hand nu?
Ingen vet!

Så vem, ska jag tro på?
Så vem ska jag tro på?

 Denna bilden är ju så härlig :)

Detta är en låt jag tycker är mycket bra! Jag blir så glad när jag hör den. Di Leva har faktiskt mer bra låtar men detta är en av de bästa. Observera att den är gjort 1987 :)

Tänkte berätta lite mer om boken jag har läst "Säg det inte till någon". Igårkväll läste jag ut den och jag kan säga att det var svårt att hålla sig ifrån tårar. Det var väldigt nära att jag började gråta. Läs den! Det är Kathy O'Beirne som har skrivit den.  En hemsk berättelse men ändå så bra. Att man kan behandla barn och kvinnor på de viset är för mig ett mysterium.
Fast just nu ska jag gå och städa ur mitt rum för att jag ska byta, till ett mindre. Lite tråkigt men det måste göras :/
Ha en bra dag! :)


Luna Lovegood.

Idag skulle jag solat det gick ju vägen, eller inte. Varför skulle det bli fult väder just den dagen jag skulle sola? Jag har ju tom inskaffat mig en ny bikini. Har inte ägt en på år och dar! Men nu i sommar ska jag träna bort mitt fett och vara i topptrim tills tvåan börjar! ;) Och jag kommer lyckas. Jag måste!  Som vissa vet har jag varit på Siesta och där var det en mysko typ som sa att jag var lik Luna Lovegood i Harry Potter. Jag forskade lite i det och till min förvåning tyckte jag faktiskt att vi var lite lika. Bild följer nedan! Ni som läser denna (troligtvis inte många) får skriva vad ni tycker om min nya tvilling.

Imorgon skulle jag varit med Ida men det blev inte så. Istället hoppas jag på sol så att jag får prova min nya bikini. I förgår badade jag för första gången i år och jag badade igår med! Och på torsdag ska jag vara med Ida och om det blir bra väder då ska vi åka till Öja och bada där! Wiie! Hoppas att det är finfint!
Vi hade strömavbrott idag, två och en halv timma. Snacka om att det blåste ute. Jag var i stan en sväng och gick förbi ett vägarbetsområde med sand i. Min mun mina ögon och mitt hår blev sandtäckt. Mycket gott och tugga på grus! :) Uppfriskande. Jaha ja, SOMMARLOV! Gott! Ingen skola på tio veckor :) Underbart! Kommer ju sakna klasskompisarna och alla snyggingar som gick ut i år men men! ;) Vi ska nog ha klassfest någon dag på lovet så att då får man la ta igen allt man missat där! Kommer nog bli riktigt nice!

I lördags var jag i Hylte och gick en kurs så att jag ska få börja övningsköra. Så var det ju självklart massa papper man skulle fylla i. Åh, jag orkar inte! Jag vill ju köra nu! Så när jag är på vägen får ni flytta er ;) Eller jag tror att det kommer gå bra för mig! :) Hoppas det iaf. Nu har jag inte så mycket mer att berätta. Men ha det bra så skriver jag en annan dag!

Seya!
Luna Lovegood.
Vi var nog inte så lika ändå :(


5 Juni.

Det gör ont, Gud.
Jag sa: "Det gör ont, Gud."
Och Gud sa: "Jag vet."
Jag sa: "Jag gråter jämt ,Gud."
Och Gud sa: "Det var därför jag gav dig tårar."
Jag sa: "Jag blir så ledsen, Gud."
Och Gud sa: "Det var därför jag gav dig solsken."
Jag sa: "Livet är så svårt, Gud."
Och Gud sa: "Det var därför jag gav dig dina nära och kära."
Jag sa: "Den jag har kär är död, Gud."
Och Gud sa: "Jag såg den jag älskar spikas upp på korset."
Jag sa: "Den du älskar lever, Gud."
Och Gud sa: "Det gör även den du älskar."
Jag sa: "Var finns de, Gud?"
Och Gud sa: "Min fanns i mitt hus, dina där det är ljust."
Jag sa: "Det gör ont, Gud."
Och Gud sa: "Jag vet."

Jag håller på att läsa en bok som heter ''Säg det inte till någon''. Den är en hemsk bok bokstavligt talat. Berättelsen har hänt på riktigt därför är den ibland jobbig att läsa. Men den är ändå bra. Denna rekomenderar jag. Det jag skrev i början är taget ur boken. När jag läste det blev jag fäst vid texten fast jag vet inte riktigt varför.


image13

------------------------------------------------

Förövrigt var det skolavslutning för min del idag + min födelsedag. Snart kommer det hem lite folk hit, närmare bestämt klockan fyra. Då ska vi äta smörgåstårta för att fira min syster Josefines student. Kommer nog att bli trevligt. Vi ska självklart sitta ute i de fina vädret. Nu har grannen sina får utanför huset på åkern och det ser mysigt ut. Jag hoppas att detta blir en bra dag.
 

Grattis till er alla som tog studenten!
image14 RSS 2.0