Min otursdag.

Idag har det varit min otursdag. Mobilen jag skulle köpa kunde jag inte köpa, moppen var sönder, ville inte starta och jag trampade på en geting. Jag var redan förbannad för det med mobilen så att de andra gjorde ju inte min dag mycket bättre. Jag skulle badat med Fredrik och hans bror och kompis men så blev det inte för att jag kunde inte ta mig dit. Men sedan hämtade Fidde mig och så kollade vi på Batman begins. Jag, Fidde och John ska maybe se The Dark Knight (tvåan) snart hoppas jag. Kommer bli kul :).

Just nu pratar jag med Mimmi mus, hon har massa och prata om. Både intressant och lite mindre intressant. Hähä.

Jag måste nog sova snart men jag orkar inte gå och lägga mig.

Jag har hållt mig ifrån dig idag. Yey me! Jag är mycket duktig.

Puss D!

:'(

Nu har jag fått bilder och de ligger inne på bilddagboken. Mycket tjusiga. Idag har jag som sagt solat och det var skönt. Mimmi skulle kommit hit idag men hon kunde tyvärr inte. Tråkigt :( Vi skulle åkt till Öja och badat men det får bli en annan dag. Ska ju bli fint väder hela nästa vecka med.

 
------------*
Ville bara säga att jag hoppades lite för mycket. :(

Varm dag.

Idag var jag i Båstad på marknad och köpte lite smycken. Var där med mor min. Träffade syster, hennes kille, hns mamma och pappa och syrrans killes syster, och syrrans hund Lotus. Det var helt olidligt varmt där. Som tur var är det skugga inne på marknadsplatsen. Men jag var ju sommarklädd, vilket jag knappt aldrig är.

Igår var jag på en sjuttiotalsfest. Mycket trevligt. Har dock inga bilder men de kommer när jag snor från mina vänner :)
Imorgon ska jag ligga ute o steka hela dagen. Alla säger att jag är blek. Förstår inte :(

Här följer lite bilder om dagens aktiviteter.

Hoppas på dig ikväll :) <3


 

Helt underbart.

En helt underbar känsla som jag aldrig varit med om innan. Det kändes som om alla mina bekymmer bara rann av mig och jag stod där, ensam, men lycklig. Jag kände mig inte ensam alls, det kändes som att jag hade allt jag kunde önska mig. Och detta kände jag bara genom en promenad ute i regnet. Att det regnade var ett stort plus. Det var regnet som gjorde att det kändes som att alla bekymmer rann av mig. Jag kan inte beskriva känslan, den måste upplevas. Jag satt inne och bara kände att jag var tvungen att gå ut, regnet lockade. Jag hade med mitt paraply men det var härligare att låta regnet falla på mig. Jag satte mig ner i gräset och bara njöt. Blundade, andades in andades ut och samlade mina tankar. Jag hade kunnat sitta där i evigheter. Sedan gick jag till mitt hemliga favoritställe som jag hade som barn. Dit gick jag när jag ville vara för mig själv och när jag hade gjort något dumt och ville gömma mig. Egentligen var det inte hemligt för att när jag hade varit borta ett tag kom det alltid någon och hämtade mig. Jag vill vara liten igen, sju år. När man inte hade ett enda bekymmer i världen, allt var underbart. 

 


Yesterday..

Igår var jag i staden med Moa och kolla på Håkan Hellström, WOOHO! Eller inte.. Inte precis min favorit. Och det var en aning svårt att se, hur mycket folk som helst och så är jag ju inte den längsta heller. Men det var kul ändå. Efter detta bjöd min syster med oss på en förfest, mycket trevligt. Jag och Moa hade en sorts planerardag inför den kommande STORA dagen! :D Hoppas att den blir lyckad. Vi fick ihop en massa grejer.

Jag träffade på bla, Dennis, Ante Rasmus o några andra fast roligast o träffa var nog Dennis. Var ett bra tag sen sist!

Nu måste jag bara tillägga att parisehjulet i Halmstad är större än det på Liseberg och det var Mimmi väl medveten om ;)

 Jag kanske ser mest rädd ut dock, men jag spelar över ;)


Halmstad.

Idag var jag ju som sagt i Halmstad och det var trevligt. Träffade en massa trevligt folk bla Johanna (clapyourhands) som var bäst att träffa! Henne lärde jag känna genom siesta och det ångrar jag inte en enda sekund! Jag vet att jag sa till dig Johanna att jag hoppas att vi ses på nästa Siesta men nu menade jag ju att vi måste ses innan med! Missuppfatta mig inte :) Jag är så avundsjuk på dig som kan hålla träningen och kosten, vill jag med :( Men det blir bara fel hela tiden. YOU GO GIRL! :D

Hemfärden var inte så skoj men jag orkar inte bertätta allt. Jag säger bara att hlt inte bryr sig om sina kunder :) PUSS.


Jadutack..

Nå? Dagen börjar segt men sedan ska jag in till staden på rixfestivalen men dock hinner jag inte gå på marin för att bussen går för tidigt hem :( Sista går hem klockan tio, trist. Men jag ska kolla på Nordman iallafall! Egentligen skulle jag gått med Ida men den jäkeln kommer inte hem från Götet förrens på söndag. Men inte är jag ledsen för det för att jag ska in med Mimmi istället! :D Hoppas att det blir kul och att det inte regnar på oss :) Skulle träffat en vän från fjärran men fick förhinder! Lite tråkigt :)

Jag har faktiskt blivit lite nyttig, tänker på vad jag äter och äter inte lika mycket som jag gjorde innan. *stolt* Mina två tidigare inlägg har varit ganska känsliga men det är över nu! No more känsliga Johanna! Bara ibland..

Nä nu har jag inget mer att berätta idag. Ska lägga in lite fina bilder som ni kan kolla på.


Tjusiga trätofflor :) 


Donno..

Mina känslor blir starka för lätt. Jag måste ändra på de. Ska bli en känslokall isdrottning som Mimmi en gång kallade mig. Och jag minns just varför ;)

Men över till det jag tänkte på och det var/är dig. Jag blir glad att du ska åka iväg och göra det du vill :) Visst kommer jag tycka att det är tråkigt men är du glad är jag glad. You say that you hurt everyone but you dont hurt me.


Ville få ur mig det..

Här är det meningen att man ska skriva om vad som händer i sitt liv men jag kan berätta vad som inte händer i mitt. Och det är att du inte förstår. Din blick, ditt leende allt är fantastiskt. Jag blir knäsvag när jag ser dig. Snälla du läs detta och förstå, att det är dig jag menar :) Puss på dig. (?)


mus i macka.

Jag (Mimmi) har gjort om min blogg. Jag fattar verkligen inte hur man gör. Internet är för krångligt för min smak. Jag har precis kommit hem från Maxi på flygstaden där jag såg Andrea och hälsade på henne. Hennes mami trodde det var henne jag vinkade på och stog och stirrade som ett frågetecken med ena handen i vädret. De var rätt lustigt. Köpte en tablettask för 95 öre, inte jättegoda men vad hade jag att vänta. Vem läser min blogg? Är det någon? Snälla, skriv isf ett litet inlägg i detta så att jag vet att du existerar. Lönt att skriva om ingen läser.
För ett tag sedan började jag lyssna på Nirvana, mycket bra! Fast jag har mina gamla godingar kvar ännu!
Kanske ska till rixfm-festivalen. Inte säkert. Vet inte om jag vill längre :S. Ska du dit?
Jag ska äta flintastek idag, vill du komma? (Vill du doppa din fläskfile i min marinad) En låt som går så, tror jag :)

Nej nu har jag inget mer att säga, lönt detta var då.

BYE BYE! :)


Nu har jag gjort något åt de.


Jag fattar inte hur jag kunde låta det gå så långt! Men nu har jag äntligen gjort något åt de. Jag har insett att jag äter alldeles för onyttigt och ser ut som en köttbulle. Idag var jag ute och sprang/gick och efter det 200 situps. Ja, jag får skryta! Dock kanske det inte är något att skryta om men ändå. Jag är rätt stolt! :D
Ska jag mönstra MÅSTE jag få upp min kondis, det är på botten just nu. Hoppa studsmatta är med bra och det gjorde jag och syrran idag! Sedan åt jag några smarriga röda vinbär :) De är nyttigt!

Idag har jag skaffat facebook, jag fattar ingenting. Hur laddar man upp bilder? Varför kan man inte kolla på andras sidor? Måste man vara vänner för att kunna göra det? Det där är lite för krångligt för min del men jag får la försökta. Hittade massa intressanta människor som hade det dock. Blev vän med några från min gamla klass!:)

Imorgon ska jag kolla på Narnia prins caspian med Ida! Det ska bli kul. Innan ska vi shoppa lite med de pengar jag inte har! :p

RSS 2.0